Mandler og kokesjokolade

Jeg har blitt sunn! Hører jeg applaus?!
Trodde aldri denne dagen skulle komme. Dagen hvor sjokolade faktisk ikke betyr alt, og dagen hvor jeg ikke har ransakt hele kjøleskapet på jakt etter noe fullstappet med kalorier. Og hva spiste jeg da jeg kom hjem fra skolen? Mandler og kokesjokolade! Vel, det er kanskje ikke noe av det sunneste, men det fristet ikke med brødskive og jeg fant ingen knekkebrød. Jeg har alltid hatet kokesjokolade, men nå synes jeg det faktisk er godt. Og sunnere enn vanlig melkesjokolade, noe som gir meg litt bedre samvittighet på lørdagskvelden.
Men jeg har egentlig ikke noe stort fokus på vekt. Jeg er fornøyd med sånn jeg er nå. Vel, så fornøyd som det går ann å bli når man er en jente på 16 år. Det er mange ting jeg vil endre på kroppen min, men det er en grense for hvor mye jeg vil ofre. Jeg vil leve et bra liv, uavhengig om jeg veier over eller under idealvekten, eller har noen lår som er større enn gjennomsnittet.
Privat.

Så da jeg kom hjem fra spinning i går kveld lagde jeg og mamma smoothie. Når jeg først skal være sunn, hvorfor ikke dra med resten av familien samtidig? De få gangene jeg lager smoothie pleier det å være på impuls, og da slenger jeg oppi det jeg finner i skapet. I går var dette innen rekkevidde:

- 1 mango
- 1 honningmelon
- vaniljeyoghurt
- Aprikos-biola

Veldig godt!

4 kommentarer

rakelharboe.blogspot.com

10.feb.2011 kl.16:20

Høres godt ut! :) Elsket det første bildet
nam, det hørtes godt ut :-D

GunnMerete-KommentererTilbake

11.feb.2011 kl.08:25

Nam! så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

hits