Thank you for the world

Vinteraktivitetsdag i dag! Knall og fall i Kongsberg, med andre ord (Vel jeg tryner aldri, men jeg er tilskuer til mange andre som gjør det).
Og dere skulle sett meg på bussen i dag tidlig! Herregud, det må ha vært litt av et syn. Første problem var at jeg måtte skli ned monsterbakken med en stor bag, og en bag til skiene. Men da jeg kom over asfaltflekken kunne jeg ikke motstå fristelsen, trosset tyngden fra bagene og trippet over i lykkerus.
Og så var det busstoppet, da. Følte at alle som kjørte forbi brant synet fast i pakkeselet som stod plassert i veikanten. Meg. Alltid like koselig start på dagen. Stod faktisk og gruet meg til bussen kom rundt svingen, og måtte forberede meg meltalt. Først stod jeg og rotet etter busskortet, før jeg svingte skiene rett foran ansiktet på bussjåføren - som utrolig nok var overraskende ung og kjekk - før jeg skled elegant og diskret inn på første rad. Under denne seansen la jeg merke til at sjåføren smilte litt, og siden han viste en liten form for interesse øynet jeg et lite håp til å få meg en ny bestevenn. Men neida, under hele bussturen satt han bare å fulgte med på veien, og ofret meg ikke så mye som et lite blikk. Han vet ikke hva han går glipp av. Det var nok min rosa skibukse som skremte han vekk..

Under hele bussturen måtte jeg igjen forberede meg på å gå av bussen igjen, noe som var lettere sagt enn gjort. Innen jeg hadde kommet meg ut av bussen hadde jeg nok dunket flere i hodet med skiene, og rast med meg et par bager samtidig. Bra jobba.

Og så dro vi til Kongsberg! Utrolig koselig tur, men siden det ikke skjedde noe spesielt vil dere sikkert ikke høre om det heller. Alt i alt, en veldig fin dag. Litt smerter i bena er forventet, selvfølgelig. Nå er det snart helg! smil. 


weheartit.

11 kommentarer

elsker weheart it:-)

e20

03.feb.2011 kl.18:43

stilig bilde, weheartit har alltid noe som passer deg!

smuulan

03.feb.2011 kl.20:52

Sv; Ja, men om du leser kommentarer her skjønner du hva jeg ville fram til. Ikke det at det er galt i det at hun drikker, for det er det veldig mange ungdommer som gjør. Men snakker om de foreldrene som ikke tenker på at slike ting skjer i blant ungdommen og lar et mindre barn ha noen som drikker som forbilde. Som regine skrev ovenfor " hun drikker, da kan jeg også"

Anette Bjørnbakken

03.feb.2011 kl.20:52

elsker weheartit.com :-) blir godt med helg ja!!

Veronica

03.feb.2011 kl.21:13

elsker weheartit.com! er så mange fine bilder der : )

agnete

03.feb.2011 kl.21:17

sv: Takk :-)

Elise

03.feb.2011 kl.21:17

Elsker bildet! <3
fint bildet! :D

Victoria Lundgaard

03.feb.2011 kl.23:16

God helg! stilig bilde, elsker weheartit!

STINEOLAUG

04.feb.2011 kl.12:12

stilig bilde, og bra skrevet :D

METTE LV ♥

04.feb.2011 kl.16:10

Stilig bilde! :)

Skriv en ny kommentar

hits