For a pessimist, I'm pretty optimistic

Snøen smelter, dere! Snøen smelter, og nå er det ikke lenge før fuglene kvitrer og blomstene springer. Meitemarkene baner seg vei opp mot jordoverflaten og mordersneglene ligger strødd bortover veien. HARMONI!! (heh, neida..) Jeg sitter klar til å kaste frem bikinien og shortsen med en gang jeg får klarsignal fra sola. Tro meg, jeg sitter meg en hånd innenfor klesskapet allerede.
Nei, hvem er det jeg prøver å lure. Det er jo februar. Når som helst kan det komme snø fossende fra blå himmel, og nok en gang får hele Norge sjokk. Akkurat som om vi aldri har sett snø før, liksom. Kollektivtrafikken står bom fast og det er nesten så hele landet går under av noen centimeter med snø. Been there, done that.
Greit, nå skal jeg ikke klage på akkurat det. For en gangs skyld skal jeg være realistisk, slik at skuffelsen ikke er like stor når snøen plutselig har tettet igjen dører og vinduer midt ute i mars. Vi bor jo tross alt i Norge. Som etter min mening ligger unødvendig nærme nordpolen..
Men helt seriøst, i monsterbakken er det nå en åpen flekk med asfalt. ASFALT! Åh, toppen av lykke er nådd det ene sekundet om morgenen når jeg kan trippe glad og fornøyd over den lille flekken. Elsker den av hele mitt hjerte, og akkurat nå føles flekken som lyset i enden av tunellen. Nesten så jeg vurderer å ta med sommerskoene i bagen, og skifte til de når jeg går over flekken for så å skifte tilbake til støvletter på den andre siden. Men bare nesten.


weheartit.

3 kommentarer

<3 ane - kommenterer tilbake

01.feb.2011 kl.20:03

Ha en kjempe fin dag videre! : ))

02.feb.2011 kl.07:27

Hear, hear!
//sv; det skjønner jeg:-) blir veldig slitsomt å være på skolen hver eneste dag (untatt helgene) i flere år:p

Skriv en ny kommentar

hits