I WEAR THIS CROWN OF THORNS

Herregud, jeg hadde tidenes mareritt i natt..

Jeg var i en skog, og av en eller annen grunn var det en mann i 40/50-årene som skulle drepe meg og noen andre jenter som jeg gikk i klasse med på barneskolen. Han jagde oss med pil og bue (wtf) og øks. Hele tiden tenkte jeg at jeg ikke ville dø, og forberedte meg psykisk på smerten jeg ville føle. Det var grusomt.
Plutselig havnet vi i en stor blå buss, med han kjørende i en annen buss etter oss. Vi fikk kjørt av på en stikkvei inn i skogen, og gikk rundt for å følge med på når han kjørte forbi. Det var mørkt og kaldt, og det lå to mørke, tomme hus innover i skogen. Vi så han aldri kjøre forbi, men plutselig dukket han opp fra ingensteds med øksa si. Herregud, jeg var så redd!

Jeg var overlykkelig da jeg våknet og innså at det bare var en drøm. Hater mareritt, og det er heldigvis lenge siden jeg har hatt det nå.
Har dere ofte mareritt? Hva er det verste dere noen gang har drømt?
Få høre deres historier! ♥

6 kommentarer

<3 my life in photo

16.jan.2011 kl.17:05

ja, har dt ofte :)..

- Photographyx

16.jan.2011 kl.17:14

Har hatt mange merklige drømmer. Det siste var at jeg oppdaget at det var tyver i huset, også brydde ikke familien min seg. De "ga" meg til tyven og reisete :P Det var fælt

♥ Emma - kommenterer tilbake!

16.jan.2011 kl.17:17

har det noen ganger ;)

<3 ane - kommenterer tilbake

16.jan.2011 kl.21:53

av og til, men ikke ofte! : ))

Kia

17.jan.2011 kl.14:23

Har ikke drømt så mange mareritter i det siste, men hater når jeg drømmer at jeg går på skolen og så har jeg glømt å kle meg! :S Hater også å drømme at jeg har noen fiender etter meg, men jeg klarer ikke å springe fra dem fordi jeg springer så seint! :S

RebeccaBang

17.jan.2011 kl.15:50

Ikke så ofte;)

Skriv en ny kommentar

hits