I'M AFRAID I WON'T GET OUT ALIVE

Jepp folkens, da har jeg fått meg en header. Syntes det begynte å bli litt tomt oppi der, så jeg lagde en i photoshop. Ikke akkurat sånn jeg hadde planlagt først, men jeg fant fort ut at mine planer og mine ferdigheter ikke lå på helt samme nivå. Derfor tok jeg en enkel utvei. Hva synes dere?

Denne dagen har jeg gledet meg til lenge! I dag skal jeg nemlig skrive en naturfagrapport om hudkrem. Vi (hehe, jeg) klarte å søle ut hudkremen vi lagde utover bordet, og måtte skrape den oppi boksen. Og da vi skjønte at kremen vår var en smule mislykket, gjorde vi vondt verre og helte oppi rød og grønn konditorfarge og lavendelduft så den til slutt både så ut og luktet som en granskog. Stor kontrast til de andre jentene, som endte opp med en rosa hudkrem som luktet Chanel eller Dolce & Gabbana. Jaja, er vi nordmenn, så er vi nordmenn!

Dessuten går startskuddet for naturfagsøving i dag. Vi har en stor prøve som går over 80 sider på torsdag, så jeg har ikke akkurat lite å gjøre.

Og FOR et kjedelig innlegg. Det eneste som mangler nå er at jeg begynner å snakke om været. Ja, apropos været! Det er veld... nei, jeg skal ikke si det. Over og ut!


Privat.

5 kommentarer

Tina Marie Brattlie

09.jan.2011 kl.17:33

Headeren ble kjempe fin :-)

lisa wigum

09.jan.2011 kl.17:56

Bloggen din har jaggu blitt fin, Maria.

Du skriver så bra og har så mange fine bilder :-) Stå på videre!

Ida Sletvik

09.jan.2011 kl.21:30

Kjempefin :D

torine

09.jan.2011 kl.22:12

veldig fin! :)

julie

10.jan.2011 kl.07:48

åaa, du var sykt fin!

Skriv en ny kommentar

hits