WORST ENEMY

Da jeg kom hjem fra skolen fant jeg fram en tallerken, fylte den med pepperkaker, marsipan og kjeks, og plantet meg godt til rette foran TV-en. Siden jeg er godtemumsen i huset, føler jeg meg pliktet til å spise opp restene av julekakene - som forresten er tonnevis.

Hva er det med kjekke gutter og TV-serier?!
Jeg så på Veronica Mars mens jeg proppet i meg alle kaloriene, og hvis dere har fulgt med på de episodene som går ca 16:00 på TVNorge, ved dere hvem Piz (?) er. Han er drit kjekk! Neste gang jeg skrur på TV-en, dukker det sikkert opp en ny kar. ... som alltid.
Hvis jeg skulle laget en inspoplakat med alle kjekkasene som har vært med i TV-serier jeg har sett, trenger jeg et MYE større rom, for å si det sånn.

.. så meningen med dette innlegget er derfor som følger: Jeg hater skråtak. Det gjør rommet mitt 3 ganger mindre, og jeg får ikke plass til annet enn senga og et bittelite skap under. Hvis jeg forsetter i dette tempoet, med å spise meg mett på pepperkaker, kommer jeg aldri til å få plass under der om 3 uker.. Aldri skaff dere et rom med skråtak! Dere er herved advart.

Det er fredag! ♥ Planer?


Bilder fra hjertet

4 kommentarer

Martine

07.jan.2011 kl.18:05

fint bilde :)

Tina Marie Brattlie

07.jan.2011 kl.18:11

Hahah! Du skriver så morsomt.:-D

Ha en fin kveld!

Lene Beate

07.jan.2011 kl.19:34

Hahah, enig angående skråtak. Leiligheta mi har masser av det. Det er noe CRAP!

Maria Bjørnebær

08.jan.2011 kl.19:15

Åherregud, han er. så. fin. !!!

Jeg føler med deg, har skråtak selv. De første ukene etter vi flyttet inn i huset så stanget jeg i taket hver morgen, for senga mi er under skråtaket. Au :c Rommet blir lite, men jeg synes det er litt koselig også. Hmm, har litt blandede følelser om skråtak :3

Skriv en ny kommentar

hits