ONE STEP FORWARD, TWO STEPS BACK

.. Er det noen som har sluppet på en hundrings, eller?! Det slutter aldri å snø! I morges skulle jeg gå til bussen, og sank milevis ned i snøen. Et mirakel at jeg rakk bussen, for jeg bruke sikkert 5 minutter ekstra for å prøve å redde håret mitt. My hair is my life, u know!

Som jeg nevnte, gav jeg pappa en snømåking til jul, noe han påpekte da han kom hjem i ettermiddag. "Maria, i dag vil jeg gjerne benytte meg av julegaven min! :-D " Søren, trodde han hadde glemt det.. Så da slang jeg på meg den ROSA (!!!!) boblebuksa mi, og masse annet ull og dritt, og kastet meg ut sammen med broder'n. Tanken på at jeg sikkert kvittet meg med tusen kalorier var temmelig motiverende, men jeg må ha sett ganske fortapt ut med snømåken for Lars tilbød seg å gjøre det ferdig selv. AH, søskenkjærlighet!!!!! Men ellers takk du, dette er liksom julegaven til pappa... herregud.
.. Og jeg er jo VERDENSMESTER på å klage. I løpet av denne halvtimen / timen med søskenkjærlighetskvalitetstid kom jeg på 11 steder jeg hadde vondt, lagde omtrent 78 forskjellige grimaser, hørte på 10 sanger, prøvde ut 4 forskjellige metoder å bruke en snømåke / spade på, og stoppet 83 ganger for å rette på lua og håret. Story of my life.

Hva har dere gjort i dag? :-)

6 kommentarer

lisa wigum

06.jan.2011 kl.19:24

Haha, flink jente!

Kasper er SÅ SØT. herregud

Maria Bjørnebær

06.jan.2011 kl.21:22

u go girl!

Jeg har ligget i senga i flere timer og ledd meg ihjel av damnyouautocorrect.com hahaha

CarolineGT

06.jan.2011 kl.22:38

Må innrømme at jeg fikk en god latter da jeg leste dette innlegget :) Du skriver utrolig morsomt.. Du er flink!:) Tenk så glad faren din ble da :) Hihi.. de få gangene jeg faktisk måker, ligger jeg død dagen etter! Blir så utroliiiig støl!! Nå har min pappa heldigvis kjøpt seg snøfreser så da er det er en fryd å måke :)

God natt, og sov godt :) Vi blogges og kommenteres imorgen. Tihi!:)

Maiken

07.jan.2011 kl.07:30

You are such a girl, and i love it!

Caroline GT

07.jan.2011 kl.09:32

Og forresten, et nydelig bilde! :D Ligner veldig på en slik hund familien min har :)

Maria

07.jan.2011 kl.18:05

Maiken: Haha, takk!

Skriv en ny kommentar

hits