PHOTOSHOPSKILLS PÅ LIK LINJE MED EN TONEDØV IDOL-DELTAKER

Kreativ overskrift, sant? Er litt stolt av den der, altså.. Neida, det stod mellom den og "JEG HAR ENDELIG FÅTT SMIKEEEEE!!!!! NÅ BLIR JEG FESTENS MIDTPUNKT!!!!!!!!111enen", så dere skjønner vel valget mitt? Åh, jeg er så morsom i dag. Blame it on him.

I går kveld lagde jeg en header, men den ble så stygg at jeg nesten begynte å grine. Og det som var så tragisk var at jeg hadde brukt veldig .. lang.. tid. Skuffelsen var stor, men jeg var så sliten at jeg bare begynte å le. Og så sovnet jeg.
Så, intill videre; null header. Kan noen sende meg Photoshopskills og noen fine bilder? :-) De mottas med åpne armer! Jeg bladde gjennom arkivet etter noen brukbare bilder, men det er skremmede lite som faktisk er egnet for dagens lys.

Jeg har bestilt 6 utgaver av Elle, og Metallic smoky eye kit av gloMinerals. Haha, gled dere til å se resultatet når det har kommet i posten. Jeg klarer såvidt å ta på foundation, så dette kan bli interessant! Og når vi først er inne på dette med gavmildhet, så tar jeg med glede i mot noen tips når det gjelder sotede øyne. Hvis du har et innlegg om det på bloggen din, send meg en link. :-)

Etterpå skal jeg på nyttårssalg, noe som sikkert blir veldig folksomt men også lønnsomt. :-) Har du gjort noen kupp på enten romjulssalg eller nyttårssalg? ♥


yay!

3 kommentarer

Silje

03.jan.2011 kl.17:08

Sv; Oi, haha! Mente Zumba ja! ^^

Kjempe fin blogg du hadde! :)

MariWk - mest foto

04.jan.2011 kl.03:13

sv; oi, tusen takk for at du sa det der. fikk meg faktisk til å tenke litt mer :)
Du lager sikkert fantastiske headere! :)

Ja, jeg har gjort et kupp på romjulssalg ;)

Nydelig blogg btw! :)

Skriv en ny kommentar

hits