Any signs of love
/ we♥it

Jeg kom ut av dusjen i stad (har vært på spinning, vett. I ape-shorts og greier) og kledde på meg full pakke for å ta litt bilder ute. Det er jo så fint! Hvitt over alt, på hver minste lille gresstust. "Utløseren er deaktivert. Lad opp batteriet" var meldingen som møtte meg etter at jeg fikk tatt ett bilde, som ikke ble fint engang! Så da blir det vinterbilder i morgen i stedet. :-) Håper dere ikke dør av skuffelse og spenning for morgendagen. Vi snakkes!
I morgen tror jeg forresten at jeg får neglelakk i adventsgave, for jeg fikk det for to dager siden, og morgendagens gave er skremmende lik. Krysser fingrene for at det ikke er signalgul, eller hva mamma? :-) Nei, vent! Den har jeg jo allerede. HE - HE - HE.

Jeg har forresten lastet inn albumet til Maria Mena, Apparently Unaffected, over i iTunes. Gamle minner er vekket opp fra døde. :-) ahh, love. Haha, før var jeg fan av henne bare pågrunn av hennes fantastiske navn, men nå har jeg endelig skjønt hvor flink hun faktisk er. Da jeg var ca 10 år var jeg på konsert med henne, og hun signerte cd-en min! Nirvana var nådd, det kan jeg love dere.

2 kommentarer

Maria - blogger hverdag

08.des.2010 kl.20:50

søte bilder,

kommentere tilbake ?

sunberg

08.des.2010 kl.23:13

likte godt det øverste bildet, hehee :D

Skriv en ny kommentar

hits