kaloribitch

3..2..1.. MAAAAAAT! Hei sjokolade, yoghurt, pepperkaker og mozell. Sweet jesus, som jeg har savnet dere! ♥

Vi har skrevet logg gjennom disse dagene, og vi skulle regne ut hvor mange kcal vi fikk i oss i løpet av en dag. Jeg regnet derfor sammen gårsdagen, og kom fram til at jeg alt i alt fikk i meg 2152 kcal. NEDTUR. Jeg leste på nettet at det er vanlig å få i seg mellom 1600 og 2000 kcal i løpet av en dag, men at du trenger mer hvis du er veldig aktiv. Jeg har ikke trent et sekund (hvis du ser bort i fra bakken på hjemveien fra bussen), og har derfor klart å proppe i meg mer enn normalt. Og jeg som har følt at kiloene har rent av meg, og at jeg har blitt så strekt underernært at jeg må sendes på rehab. Men neida. Jeg har sikkert GÅTT OPP. gosh.

.. det er sikkert en liten drittunge som har skrevet disse tallene på nettet, kun for å se meg lide. True story.

Og så tilbake til noe mer trivelig. :-) I natt har det kommet snøøø! I dag tidlig forbannet jeg snøen, men nå er jeg faktisk ganske glad i den. :-) 10hi, livet er herlig. fnis.

Neida, men det er faktisk ganske koselig. Og jeg har skikkelig julestemning. ♥ Har hørt på samme sangen i 2 timer nå, som egentlig ikke har noe med julen å gjøre (tror jeg), men som ikke gjør julestemning-saken stort bedre (eller verre, om du vil). Jeg vil egentlig ikke ha julestemning enda, for da er den kanskje borte før julen FAKTISK er her, men jeg håper den går på duracell-batterier i år. :-)


Vanessa Carlton - A thousand miles ♥


/weheartit/

Én kommentar

Cathrine Schjøtt

10.nov.2010 kl.15:57

haha, jeg har hørt på akkurat samme sang de siste dagene! deilig å spise hva vi vil igjen! <3

Skriv en ny kommentar

hits