Med boller i ovnen

I dag dro jeg til byen med Rebecca rett etter skolen. Det startet med store shoppingplaner, men endte med en 3-timers cafe-tur. :-) ♥ Alltid gøy med jentesladder og gratis kakao. Men vi kom ikke tomhendt hjem; jeg kjøpte en genser og en rutete skjorte på Gina Tricot.

/Genser Gina Tricot, 199 kr./


/Skjorte Gina Tricot, 199 kr./

Da jeg kom hjem hadde jeg ikke noe valg, og måtte kaste meg over en "ikke godkjent" naturfagsrapport. Heldigvis kom Rebecca og Emilie bort, og reddet kvelden. ♥ Dere er de beste! Koste oss med musikk, sladder, kakao og boller. :-)


/dårlig redigert, men det var alt jeg fikk til/ NAM.

Med andre ord: Jeg har hatt en fantastisk dag!
.. i motsetning til hvordan den kommer til å bli i morgen. Vi har arbeidsdag på skolen, og alle skal tjene inn minimum 300 kr. som går til å bygge en skole i Sierra Leone, Afrika. Selve prosjektet er veldig bra, men jeg har fått ganske mange arbeidsoppgaver listet opp her hjemme. Vi snakkes i morgen kveld! :-) I morgen skal jeg forresten bli intervjuet av NRK, i sammenheng med Nøtterøy og Tønsberg trafikkskoles nye prosjekt. Kort fortalt: jeg kommer til å bli kjendis på nyhetene. Forteller mer i morgen! ♥ Sweet dreams.

2 kommentarer

Emilie Solberg

27.okt.2010 kl.22:03

loveu <3

Jenny Aubert

27.okt.2010 kl.22:07

Det med det innslaget sa pappa! Bra du vil på tv, Maria :) da blir NRK glad!

Skriv en ny kommentar

hits