Fra grøfta til himmelen

JEG HAR KJØRT I DAG. :-) Og jeg har ikke bare kjørt, jeg har faktisk holdt meg på veien HELE tiden. Dette må feires, men jeg har en samfunnsfagprøve i morgen som ødelegger morroa. Jeg kjørte med lærer rundt på Vestskogen, med pappa i baksetet. Jeg fikk oss omsider ut på en større vei med masse trafikk, og kom i fra det i levende live. STOLT. Ja, jeg nådde faktisk 50 km/t. hallelujah. Og så begynte det å snø, så jeg fikk prøve å kjøre med det også. :-) effektiv læring, vi slenger med litt mørkekjøring samtidig, så tar vi hele pakka på en kveld. ♥


HØR HELE. :-) loveit. Paramore, live in chicago. ♥

Og så tilbake til.. MEG. ♥♥♥ Nå har jeg endelig sett lyset i enden av tunnellen (ja, jeg kan være ganske så poetisk når jeg går inn for det) og gleder meg til neste gang jeg skal danse på line over Twin Towers. :-) For det kan faktisk sammenlignes. nesten.

Ja, folkens, dere leste riktig. Vinteren kommer snikende, og har allerede begynt markeringen. Snøen. I desember er det kjempe koselig med hvit snø, men i oktober vil jeg gjerne bo i California.


/weheartit/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits