Grøftekjøring is the new black

I stad øvelseskjørte jeg med pappa for andre gang i mitt liv. :-) Startet med noen runder på samme parkeringsplass som forrige gang, men så skulle jeg ta ett steg videre, og få bilen ut på en liten vei ved siden av, for så å kjøre opp til en matbutikk. Overskriften sier vel sitt. Da jeg skulle ut på veien (en veldig liten vei, altså!) måtte jeg stoppe bilen, se om det kom bil (noe som var umulig å se fordi en busk stod i veien), sette på blinklys og svinge brått til høyre. Hjernen min rant over, og jeg svingte for sent. Det endte med at jeg stod halvveis ut i grøfta, mens det kom 2 bilder fra den ene kanten. SPØR OM DET VAR FLAUT 'A! herregud.

Men - med mye flaks - kom jeg meg til matbutikken til slutt, og fikk satt meg etterlengtet ned på passasjersiden. AH, lykke. Nå skjønner jeg hvor utrolig vanskelig det er å kjøre bil. Skal aldri undervurdere det igjen! Og jeg gruer meg til i morgen - da skal jeg kjøre med kjørelærer. Og pappa skal sitte på. Et nytt opplegg de har begynt med nå, at pappa skal sitte på for å lære hvordan man lærer barn å kjøre bil. :-) Stakkars små unger i USA som får førerkort når de er 16. Det hadde jeg i hvertfall ikke klart.. !

Jeg har fått dilla på Lady Gaga, og angrer veldig på at jeg ikke dro på konsert i Oslo! ♥ ♥ Neste gang hun kommer skal jeg sikre meg plass på første rad, vær du sikker!


Speechless ♥


Fashion ♥ Fra "Confessions of a shopaholic"


Dance in the dark ♥


Monster ♥

Én kommentar

sunberg

20.okt.2010 kl.22:34

hahaaaa! bra jobba maria! <3

Skriv en ny kommentar

hits