Moteshow og skippertak

Kvelden har vært fantastisk, mye grunnet herlige jenter. ♥ Vi dro til Torvgården i Tønsberg for å være med på "jentenes moteaften" (elns) 2 timer før det startet, for å sikre oss goodiebag som egentlig kun ble delt ut til de 150 første gjestene. Det viste seg at det maks kom 200 gjester (fler var det ikke plass til i cafeen), og at det absolutt ikke ble så mye trengsel som vi hadde trodd. Og det ble definitivt delt ut fler enn 150 goodiebager, bare så det er sagt..! I goodiebagen lå det et par sokker, og en slags rull til å fjerne lo og hår fra klærne. Kjekt å ha, men ikke akkurat det jeg hadde håpet på å få.

Og som jeg muligens ikke har nevnt, så byttet jeg den store, beige bagen jeg fikk til bursdag fra Friis, og fikk en tilgodelapp tilbake. I butikken var det i kveld 15 % på alt av vesker og sko, så jeg fikk kjøpt meg en ny, kjempe fin bag, pluss at jeg har over 400 kroner igjen på tilgodelappen. Et kupp kan jeg vel kalle det? :-) ♥


/Friis and company, 499 kr./ Håper dere tilgir meg for dårlig kvalitet! Bedre bilde med meg som bruker den kommer nok kanskje senere. :-)

Da jeg kom hjem 21.00 ventet norsk innlevering, noe som ikke fristet etter en lang dag. Jeg har enda ikke fått stabilisert døgnrytmen min etter flyturen hjem på tirsdag. Men innleveringen (som egentlig bare var å levere inn en lekse vi har til i morgen) var absolutt ikke så stor som jeg hadde trodd. PJOH. Men hvorfor er det sånn at jeg aldri klarer å skrive innleveringer og øve til prøver før kvelden før dommedag? Jeg er ganske håpløs sånn sett, og det skal definitivt (haha, jeg har lært meg et nytt ord!) være et nyttårsforsett for neste år! Noen forbedringer før den tid vil vi nok ikke få oppleve.

Men nå legger jeg meg. Natta, og drøm om sommerfugler, blomster og enhjørninger. :-) Det skal i hvertfall jeg! ♥

Én kommentar

sunberg

14.okt.2010 kl.23:40

et bra kupp ja!

Skriv en ny kommentar

hits